МАШИНИ ЗА ПЯНА ПАРТИ, СНЯГ, ПУШЕК

Party Agency and Catering дава под наем машини за сняг, пяна и пушек, с които Вашето парти ще се трансформира в истински незабравим празник. Гмурнете се в чистата пяна от нашето оръдие за партита сега!

МАШИНА ЗА ПЯНА

Jet Foam 350 е машина за пухкава пяна за всяко парти, независимо от повода. Производителността на това страхотно пяна оръдие за партита може да се регулира лесно, а машината е съвършен помощник за сценични ефекти.

пяна оръдие за партита, машина за пяна парти

ПЯНА ОРЪДИЕ ЗА ПАРТИТА – ЕДНО ПО-РАЗЛИЧНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Ако я използвате в затворено пространство трябва да осигурите басейн или някакво друго място, където да бъде изсипана пяната. Тя е напълно безвредна, чиста и без мирис, ако се използват предназначените за машината консумативи – Universal Effects. Тази машина за пяна за незабравимо парти ще Ви накара да се потопите стопроцентово във вечерта!

МАШИНА ЗА СНЯГ

Тази машина ще Ви накара да вярвате, че вали сняг. S-100II е мощен модел машина, който ще Ви засипе с планини от сняг, разпръснат на огромно разстояние, благодарение на вградения разпръсквач. Вибрациите на оръдието не се усещат заради гумените уплътнения на електромотора, който е вграден в специална кутия. Функциите на машината могат да се управляват чрез SC-2 – дистанционно управление, а чрез стандартен DMX контролер може да управлявате оръдието по два отделни канала. Машината е много лека и лесно преносима, затова е перфектна за кино сцени, клубни ефекти и сценични изяви. Ако Ви се прииска сняг, независимо от сезона – това е Вашето решение.

МАШИНА ЗА ПУШЕК

Модел Z-800II, производство на ANTARI, е най-доброто в класа на преносимите, портативни апарати за пушек. Машината е идеална за DJ-сетове и партита в малки помещения, а освен това е много лесна за управление. Позволява управление чрез таймер, безжично или в stand-alone режим. Оръдието загрява много бързо (до 100 секунди), благодарение на ECO thermal система и започва производството на пушек веднага, без да се притеснявате за продължителността на работа на машината.

Z-1000II е модел от Z-серията машини, които са известни с изключително високата си производителност. Продуктът разполага със система с ECO termal за управление и UNICORE – патентована технология за нагряване, които осигуряват истинска гъвкавост на ползване. Допълнителен плюс е възможността да демонтирате ядрото на нагревателя от нагревателния блок и така безпроблемно и лесно да почистите оръдието. Големият поток от пушек, без значение дали машината се ползва на закрито или в открито пространство, се осигурява от въздушната перка в нагревателния блок. Z-1000II дава възможност за DMX-управление, което значително улеснява работата на дизайнерите, осветителните режисьори и DJ-ите. Това управление прави още по-лесно съчетаването на звукови, специални и светлинни ефекти. Пушекът, който машината генерира, не мирише, не е токсичен и не оставя петна или мазно около машината и по изпускателната дюза.

МАШИНА ЗА ЛЕК ПУШЕК/МЪГЛА

HZ-100 е машина, с която създавате автентична мараня, която подчертава блясъка и изяществото на светлинните ефекти във Вашето заведение, клуб или на концерт. Ефектът, който придава оръдието, прави всяко светлинно шоу по-впечатляващо и ненадминато. Моделът разполага с вграден въздушен компресор, проектиран специално резервоар и иновативен механизъм за преобразуване на разтвора в мъгла. Не са Ви необходими никакви допълнителни части, за да приведете машината в действие. Компактен размер, страхотни характеристики – машината е идеална за кино продукции, концерти, сценични изкуства. А в допълнение моделът не работи с горещ въздух и генерира пушек/мъгла моментално без да е необходимо време за загряване.

Екстра е наличният таймер, който може да задава времеви период, през който оръдието да работи. Това е чудесно улеснение, защото не се налага да следите кога машината да бъде включена или изключена.

МАШИНА ЗА СУПЕР ТЕЖЪК ПУШЕК

С уникални размери, изключително компактна и икономична, това е една от най-добрите машини за пушек, които са произвеждани. Тя е идеална за частни партита, DJ-сетове, разнообразни театрални ефекти. Впечатляваща е не само икономичността и компактността на оръдието, но и нейната ниска цена.

МАШИНА ЗА САПУНЕНИ МЕХУРЧЕТА

В-200 не е просто машина за сапунени мехурчета. Това е Вашият страхотен помощник с висока производителност за повишаване на настроението. Четирите Double Bubble Wheels генерират истински масивен и продължителен залп от сапунени мехурчета, а три мощни вентилатора, позиционирани в корпуса на оръдието, разпръскват тази феерия от балончета на огромно разстояние. Благодарение на вентилаторите сапунените мехурчета са с впечатляващо големи размери. Този модел е специално проектиран за големи клубове, пищни театрални постановки и незабравимо светлинно шоу. Вградените DMX-функции Ви дават истински контрол над оръдието с централизирано управление и възможност за включване на няколко машини. Машината притежава също дистанционно управление и таймер за дистанционен контрол и опция за настройване на времеви отрязъци, в които машината да работи. Съществува и възможност за безжично дистанционно управление. Огромният резервоар на В-200 Ви дава гаранция, че колкото и дълго да е партито, сапунените мехурчета няма да секнат преждевременно.

А от нас очаквайте транспорт, монтаж и демонтаж на съоръженията, като цената е включена в наема на машините. Ако имате допълнителни въпроси – на Ваше разположение сме на телефон 0899 10 30 20.

Галерия