Машини за пяна, сняг, пушек

Party Agency and Catering отдава машини за шоу ефекти под наем, които ще придадат на Вашето корпоративно или частно парти неповторима атмосфера!

МАШИНА ЗА ПЯНА

Jet Foam 350 произвежда пухкава пяна, подходяща за много различни случаи. Производителността лесно може да се регулира и ако се използват само специално произведените консумативи Universal Effects, пяната ще бъде със сигурност чиста, безвредна и без мирис. Тази машина е идеална за малки сценични ефекти и партита.
При затворено пространство, необходимо е осигуряване на басейн или друга конструкция, където да бъде изсипвана пяната.

МАШИНА ЗА СНЯГ

Тази машина създава неповторим ефект на валящ сняг.
S-100II е достатъчно мощна за да създаде огромно количество сняг, и с вградения разпръсквач да го разпръсне на значително разстояние. Електромоторът е снабден с гумени уплътнения и е вграден в кутия, което му позволява да има голяма мощност без да се усещат вибрациите. Дистанционното управление SC-2 дава възможност за използването на функциите на машината на 100%. S-100II позволява DMX контрол и може да се управлява по 2 различни канала чрез всеки стандартен DMX контролер. Тази лека и лесно преносима машина е идеална за клубни ефекти, кино сцени и сценични изяви. Така че нека просто снегът да завали сега!

МАШИНА ЗА ПУШЕК

Модел Z-800II е създаден от ANTARI специално за да посрещне интереса към портативни и преносими апарати за пушек. Идеалната машина за лесно управление. Перфектна за малки помещения и DJи.
Z-800II може да бъде управлявана както безжично, така и посредством таймер или в режим stand-alone. Благодарение на системата ECO thermal, Z-800II може изключително бързо да загрее (около 100сек) и да започне да произвежда пушек с такава продължителност, каквато Ви е необходима.
Модел Z-1000II е доминиращата в Z-серията машина с висока производителност, необходима за увеличаването на ефективността на продукта. Тя е екипирана с ECO termal система за управление и патентованата UNICORE технология за нагряване, която предоставя гъвкавост на потребителите. Ядрото на нагревателя може лесно да бъде демонтирано от нагревателния блок, което позволява бързо, лесно и безпроблемно почистване. Елемент на нагревателния блок е и въздушната перка, която допринася за създаване на мощен поток от пушек, независимо дали машината работи на открито или закрито. Z-1000II позволява DMX-управление, улесняващо работата на осветителни режисьори, дизайнери и на DJ и за съчетаване на ефекти с осветление и звук.
Генерирания пушек е нетоксичен, чист, без мирис и не оставя мазни петна, както по изпускателната дюза, така и върху предметите около машината.

МАШИНА ЗА ЛЕК ПУШЕК/МЪГЛА

Това е машината с която всяко едно светлинно шоу ще изглежда ненадминато. Неповторимата мараня, която създава тази машина може да вдъхне блясък и изящество на осветлението във вашия клуб, заведение или концерт. HZ-100 е снабден с вграден въздушен компресор, усъвършенстван механизъм за преобразуване на разтвора в мъгла и специално проектиран резервоар.
С този продукт не са необходими никакви допълнителни устройства или части за неговата експлоатация. Компактният му размер го прави незаменим за сценични изяви, концерти, дори и кино продукции. Начинът, по който HZ-100 генерира мъглата го прави още по-забележителен, защото при него няма горещ въдух и време за загряване, така че можете да бъдете спокойни, че той ще заработи в момента в който Ви е необходим.
За Ваше улеснение към продукта има възможност да бъде включен таймер, за задаване на периода, през който да работи. По този начин машината върши работата си без да има нужда някой да я включва и изключва.

МАШИНА ЗА СУПЕР ТЕЖЪК ПУШЕК

Това е една от най-компактните и най-икономични машинки за пушек в света. С уникалните си размери, тя е просто идеална за DJи, за частни партита и малки театрални ефекти. Освен със своята икономичност и размери, тя впечатлява и с изключително ниска цена.

МАШИНА ЗА САПУНЕНИ МЕХУРЧЕТА

Да кажем, че машината В-200 е просто машина за балончета с по-висока производителност, ще бъде твърде скромно. Тя съдържа четири „ Double Bubble Wheels“, с помощта на които генерира масивен продължителен порой от сапунени балончета. А трите вентилатора в корпуса на машината и позволяват разпръскването на балончетата на доста по-голямо разстояние от това за модела В-100, както и да ги прави по-големи. Проектиран специално за светлинни дизайнери, големи клубове и театрални постановки, този продукт е с вградени DMX-функции.
Това дава възможност производителността да бъде контролирана централизирано, както и да се управляват няколко машини. Тази машина също така е снабдена с дистанционно управление с таймер, което и позволява да бъде контролирана от разстояние или да бъде настроена да се запуска сама на определени интервали от време. Като опция за тази машина е и безжично дистанционно управление.
Със своя голям резервоар, В-200 има възможност да се зареди с достатъчно консумативи, за да поддържа огъня на партито докрай.

В услугите са включени и разходите по транспорт, монтаж и демонтаж.
За повече информация се свържете с нас на 0899 10 30 20.

Галерия