Детективско парти ШЕРЛОК ХОЛМС

Супер изненада за Вашите деца във Вашия дом или в избрано от Вас заведение!
Детективско парти с младият Шерлок Холмс!
Поканете всички малки приятели на Вашето дете по случай рожден ден, имен ден или без повод по време на ваканцията и им подарете игра, благодарение на която ще опознаят себе си и своите приятелчета!
Какво представлява детективското парти?
…Замислен и изпълнен със съмнения, нашият малък герой беше попаднал на улика, която го водеше по следите на зъл престъпник с пъклен план / децата са по следите на престъпник/.
Какви бяха намеренията на престъпника и как да го разкрие? Тези мисли не му даваха покой. Най-трудното тепърва предстоеше, какво щеше да се случи, само времето щеше да покаже.. / по време на играта излизат наяве изненадващи открития /.
В програмата са включени DJ с професионална техника / усилвател, микрофон и уредби /, който отговаря за музиката по време на играта, аниматор, облечен като Шерлок Холм и който е водещ на партито през цялата игра, и реквизит.

Продължителност на детективското парти за деца: 2 часa
Препоръчителна възраст: 5 – 12 години

Ние Ви предлагаме анимация с участието на аниматор, който е облечен в оригиналния костюм на Шерлок Холмс. В детскотo парти са включени реквизит и аксесоари за игрите, по ваш избор и face painting.
Продължителността на детското парти e по ваш избор: 1 час, 1.30 минути, 2 часа и повече, само аниматор или аниматор с DJ.